Magtheridon [Swedish]

Go down

Magtheridon [Swedish] Empty Magtheridon [Swedish]

Post  Blondiranger on Sun Feb 10, 2008 12:42 pm

Magtheridon


Diverse dumma påhitt:

Quake - En knockback som träffar alla spelare under 7 sekunder. Första quaken sker ca 40 sekunder efter att Magtheridon aggrar.
Blast Nova - 2500 dmg varannan sekund under 10 sekunder. Ger väl en 12k dmg typ? Första Blast Novan inträffar ca en minut efter att Magtheridon aggrat sker därefter med en minuts mellanrum. Blaste Wave kan undvikas genom att använda Manticron Cubes (återkommer till dom senare)
Cleave - En vanlig jävla cleave för typ + 8000 dmg på tank.FAS 1 - (ca 2 minuter)

När man går in i stora fula rummet så står det 5 Hellfire Channelers utspridda runt om i rummet, typ nån larvig pentagramformation. Dom håller Magtheridon i schack(Banishad). Dom står vid dessa beryktade Manticron Cubes.
Hellfire Channelers aggrar inte på att man går runt dom och gör /taunt utan ENBART om man slår på dom eller gör någon annan typ av Aggresiv grej mot dom.

När väl fighten är igång så börjar dessa casta Shadowbolt Volley och Dark Mending, om minnet är med mig så är Dark Mending = Att de healar sig själv och andra osv.
Båda dessa spells är relativt lätt att interupta genom kicks, shock osv.

Varje av dessa Hellfire Channelers ska tankas och få fokuserad dmg för att sänka dom 1 o 1 lika fort som Psyk och Annalisa dör i Karazhan. På grund av deras Shadow Volley är det gödd om de sprids ut så folk inte får dubbla-trippla duster av denna Shadow Volley.

Helst ska man la ha 5 tanks men det GÅR att en tank tar 2 targets om Tanken ifråga är vital.

När en Hellfire Channeler dör, får de resterande en Soul Transfer buff som sänker deras casting speed och ökar skada. Detta gör det mycket viktigt att de två sista tanksen är VÄL-GEARADE och har max 1 mob var.


Lite fakta raka om dessa Hellfire Channelers:

•240k hälsa
•Slår för 2k+. Ökas med 30% för varje Channeler som dör.
•Shadow Bolt Volley: 1,5 sec casting time, skadar 1063-1437 shadow dmg till alla inom 30 yards påverkas av line of sight
•Dark Mending: 2 sec casting time, healar sig själv eller en annan Channeler för 10% av deras totala hp.
•Burning Abyssal: Summar en Infernal på en random medlem i raiden, den ger 2625-3375 fire dmg på alla inom 10 yards.
•När en Channeler dör, får alla andra Channeler en buff som ökar deras skada med 30% och reducerar deras casting time med 30%. Kul.

Channelers påverkas av Curse of Tounge och Mind-numing PoisonMagtheridon är banishad under hela fas 1. Banishad av Hellfire Channelers så de e inget vi behöver bry oss om.

Vi kan nog inte räkna med att få ner alla Hellfire Channelers men 3, minst 2 bör vara nere innan Magtheridon blir fri från sin banish.


FAS 2 - Nu blir det bråk

Två minuter efter man sagt "Din mamma" till den första Hellfire Channeler, blir Magtheridon fri från sin banish och fas 2 börjar.

Efter en minut in i fas 2 så castar Magtheridon sin första Blast Nova,
denna kommer sedan castas var 60:e sekund.
Det är dock inte så festligt att fanskapet castar denna elaka spell, så därför ska vi interupta den genom att 5 spelare SAMTIDIGT trycker på varsin Manticron cube. Då blir han tydligen cp i huvet och väntar ytterligare 60 sekunder innan han castar nästa.

När man trycker på en såndär Manticron cube och avbryter hans Blast Wave så får man en Mind Exhaustion debuff som gör att man inte kan trycka på en Manticron cube igen på 90 sekunder så måste man ha 2 lag som gör denna uppgift varannan gång för att inte missa någon omgång.


FAS 3 - Taket rasar och annat larv.

Vid 30%s HP börjar taket rasa in eftersom Magtheridon är för snål för att reparera det.
Får man ett block i skallen får man ont,..sissådär 5250 - 6750 för att vara exakt. Dessa "små-block" går inte att undvika, så detta skadar raiden rejält.

En god idé är att typ öka/dämpa dps för att tajma början av FAS 3 med en Blast Nova. Vi vill alltså INTE ha en Blast Nova och början av FAS 3 samtidigt. Resultatet av en sådan kombo resulterar med stor risk i WAJP.

Under den resterande tiden av fighten kommer det ramla ner "lite större" bitar från taket. Dessa "lite större" bitar skadar mellan 87 500 till 112 500. Träffas ni av en sådan kan ni säkert själva räkna ut vad som händer.

NI DÖR

Dessa tak-ras förvarnars av en liten söt animation så ni kan hinna komma utanför 8-yards gränsen.

Blondiranger
Admin
Admin

Posts : 96
Join date : 2007-12-06

View user profile http://dangerranger.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum